Az oldal megtekintéséhez szükséged van Flash lejátszóra!
Letöltöm a Flash Player-t

Testkarcsúsító kezelés – Ezúttal másképp!


Aromaterápiás testtekercselés – kizárólag Wiener KozmetikumokkalAz aromaterápiás fáslizó módszerrel onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról, a fenékről!

Testtekercselés
   A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.
Az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.
A Body Wrapping módszere az USA-ból származik, azt jelenti: a testet betekercselni. A testtekercselés olyan természetes alakformáló, zsírégető és bőrfeszesítő kezelés, amellyel látványos fogyasztást, bőrfeszesítést érhetünk el a kívánt területeken.

Áraink:

Kombinált bérletek:

Testtekercselés mellé a talpmasszázs 1500.-


... és aki téged kezelésbe vesz:
Andrea
Lévai Andrea
+36 70 930 9700